Кадр із серіалу "Нарко. Мексика" / скріншот

Новину про введення карантину в Україні сьогодні обговорюють всі. Хтось переживає про те, куди прилаштувати дітей замість шкіл та садочків, які не працюватимуть, хтось поспішає закупитися гречкою, ну а для когось нагальною проблемою є те, чим тепер зайняти своє дозвілля, адже всі масові заходи, на кшталт концертів і кіносеансів, також потрапили під обмеження.

На щастя для вас, УНІАН вже потурбувався про це питання і зібрав для вас кращу добірку серіалів від Netflix, які славляться своєю якістю, і точно не дадуть занудьгувати, якщо ваші плани на вечір скасувалися.

"Нарко: Мексика" (13 лютого 2020)

Читайте також"Уперед", "Бладшот" і "Мулан": топ-7 найбільш очікуваних фільмів березняВ лютому сервіс випустив другий сезон серіалу "Нарко: Мексика", і якщо ви ще не встигли його подивитися, то зараз саме час. Це дуже атмосферне і барвисте продовження серіалу "Нарко", що став чи не головною кримінальною драмою сучасності.

На відміну від деяких інших шоу Netflix, "Нарко" не перетворюється на сумнівну пародію на саму себе, а еволюціонує, намагаючись знайти новий творчий підхід і оригінальні смисли.

У цьому сезоні відомий мексиканський наркобарон Фелікс Галлардо спробує об'єднати розрізнених торговців і наркокур'єрів і побудувати імперію. Однак паралельно в Мексику з США приїжджає агент по боротьбі з наркотиками Кікі Камара. Чим завершиться протистояння сторін, ви дізнаєтеся в кінці сезону.

Ключі Локків (7 лютого 2020)

"Ключі Локків" - прем'єра цього року на Netflix, і за відгуками багатьох критиків - дуже вдала. Це эранизация коміксів Джо Хілла і Габріеля Родрігеза, яку зняли спеціально для Netflix.

Сюжет серіалу знайомить з родиною Локків, яка переживає трагічну смерть батька і переїжджає у велике маєток, де пройшло його дитинство. Нове місце не викликає захоплення у тінейджерів Тайлера і Кінсі, яким доводиться наново заводити друзів і адаптуватися до нової школи. А ось молодшому синові Боді дуже подобається досліджувати величезний будинок. Саме він одного разу чує таємничий шепіт істоти, яке кличе хлопчика з колодязя і велить йому відшукати ключі, заховані по всьому особняку. Боді не знає, у чому полягає їх сила і як вони пов'язані з історією його родини. Також він не здогадується, хто ще прагне дістати ключі.

З оригінальної комікс-історії шоуранери прибрали похмурі сцени, зробивши акцент на підліткових романтичних стосунках, що розвиваються на тлі містичних явищ.

"Месія" (1 січня 2020)

Що робити під час карантину: топ-6 нових крутих серіалів на Netflix

"Месія" - це, мабуть, найскандальніший серіал Netflix 2020 року на сьогодні. Він знятий в досить незвичайному жанрі, а саме - релігійному-шпигунському трилері.

Сюжет серіалу концентрує увагу на історії нового месії. Як стверджують жителі Близького Сходу, з'явився чоловік, який вже привернув увагу сотень тисяч людей і придбав армію послідовників. Хтось називає його самозванцем, а для когось головний персонаж - помазаник божий. Історія не нова. І головне питання, яке ставить собі глядач - це Він, чи ні?

"Занос" (1 січня 2020)

За сюжетом нового проекту Netflix фігуристка Кейт Бейкер вибуває із змагань після катастрофічного падіння. Після відновлення вона може продовжувати виступати тільки в парі.

В напарники їй дістається цей поганець. На шляху до олімпійської мрії Кейт і її партнера чекають розбіжності, зранені тіла і душі, психічні проблеми і фінансові жертви.

"Ти" (26 грудня 2019)

Напередодні Нового року Netflix випустив другий сезон улюбленого багатьма серіалу про маніяка-вбивці "Ти", головну роль в якому виконав зірка "Пліткарки" Пенн Беджлі.

Не дуже удачливий маніяк Джо Голдберг втік, і намагається почати нове життя в Лос-Анджелесі, місті можливостей. Однак і тут він зустрічає дівчину, яка пускає його план і життя під укіс. Але чи стане вона черговою забутою жертвою чи все-таки кимось цікавішим, ви дізнаєтеся, подивившись шоу.

"Відьмак" (20 грудня 2019)

Відьмака зіграв Генрі Кавілл / 2.wi-fi.ru

Читайте також"Уперед": яким вийшов новий мультфільм від Disney і Pixar (огляд)Ну куди ж без гучного "Відьмака"? Здається, неможливо було пройти повз цього серіалу, адже його реклама лізла буквально з усіх щілин. Однак якщо ви все-таки якимось дивом пропустили недавню екранізацію романів Анджея Сапковського, то самоізоляція на карантині - саме час надолужувати згаяне.

Так, серіал критикують, то за заплутаний таймінг, то за сумнівні костюми героїв, але в чому йому, без сумніву, не можна відмовити, так це в видовищності. А прекрасній половині людства, звичайно, приємно буде подивитися на м'язистого Генрі Кавілла у головній ролі.

Чудовиська, чаклунки, відьмаки, ну і само собою, красива любовна лінія, що ще потрібно для чудового фільму на вечір?

Як повідомляв УНІАН, уряд затвердив обмежувальні заходи через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення розповсюдження COVID-19, в тому числі заплановано введення карантину у навчальних закладах строком на три тижні - з 12 березня.

Кабмін запропонував ввести обмеження на проведення масових заходів, в яких запланована участь 200 і більше чоловік, але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів.