У Житомирській ОДА провели брифінг щодо коронавірусу / фото УНІАН

На Житомирщині за станом здоров’я усіх, хто контактував із захворілою на коронавірус жінкою, наразі слідкують медики.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йшлося сьогодні увечері на брифінгу у Житомирській обласній державній адміністрації.

Читайте такожВ МОЗ розповіли про стан українця, в якого сьогодні виявили коронавірус

Відео дня

Там зазначалося, що у чотирьох людей, які контактували з хворою, симптомів коронавірусної інфекції не виявили, вони на обсервації в себе вдома.

Також на брифінгу прозвучало, що медики знають, як діяти при виявленні коронавірусної інфекції.

"Наразі важливо проконтролювати стан здоров’я людей, які могли бути контактними із жінкою, яка захворіла", - казали чиновники.

Учасники брифінгу уточнили, що вже проведено первинну дезобробку житла хворої жінки, а також санітарного транспорту, яким її довозили до лікувального закладу.

Нагадаємо, що у Житомирській області від 6 березня обмежені всі масові заходи, а з 12 березня на карантині перебувають всі освітні заклади регіону.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію у жительки міста Радомишль Житомирської області.

За повідомленням Державної прикордонної служби України, жінка повернулася з Республіки Польща, гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль. Наразі 71-річна пенсіонерка терміново госпіталізована та ізольована.

Жінка перебуває на лікуванні, стан середньої важкості. Пацієнтка має лабораторно підтверджений діагноз, лікарі виявили ускладнення – запалення легенів. Проводиться необхідне симпоматичне лікування.