У Радомишлі призупиняють рух транспорту та закривають ринки / Скріншот

У місті Радомишль Житомирської області, де у місцевої жительки підтверджено інфікування коронавірусом, призупинили рух міського транспорту та роботу усіх ринків.

Про це повідомляється на сайті Радомишльської територіальної громади.

Зазначається, що на території громади Радомишльським міським головою прийнято розпорядження про обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Відео дня

«У зв’язку із зареєстрованим випадком у нашому місті буде призупинено рух міського транспорту. Тимчасово припинена робота усіх ринків у нашому місті», - йдеться у розпорядженні.

Читайте такожСловенські прикордонники не пропустили автобуси з українцями, які поверталися з Італії додому

Також влада міста звертається до жителів без нагальної потреби не відвідувати магазини, заклади громадського харчування, уникати перебування у людних місцях, а при перших ознаках захворювання терміново звертатись до лікарів.

Як повідомляв УНІАН, наразі в Україні підтверджено три випадки інфікування коронавірусом, двоє з них – у Чернівецькій області, один – у Житомирській.

Учора, 12 березня, стало відомо, про виявлення коронавірусу у 71-річної жительки Радомишля Житомирської області, яка нещодавно повернулася з Польщі. Її госпіталізували. Лікарі виявили у пенсіонерки запалення легенів.

За станом здоров’я усіх осіб, які контактували із жінкою, слідкують медики. У родичів пацієнтки поки симптомів коронавірусної інфекції не виявили, вони перебувають на обсервації у себе вдома.