Радомишль посилено охороняють / Скриншот

Поліція забезпечує охорону правопорядку в Радомишлі Житомирської області поблизу місця проживання родичів померлої від коронавірусу жінки.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області, "наразі у Радомишлі забезпечується охорона публічної безпеки та порядку поблизу місць лікування хворої та проживання її та рідних".

Також передбачено можливість виставлення стаціонарних постів на в’їздах-виїздах з міста з метою попередження поширення вірусу.

Відео дня

"У разі прийняття відповідного рішення щодо фільтраційних постів на в’їзді-виїзді з Радомишля поліція готова до такої роботи, звісно, у взаємодії з медичними працівниками", - запевнив начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

За його словами, забезпечується постійний зв’язок з мобільними медичними бригадами та визначено шляхи переміщення потенційно інфікованих осіб.

Читайте такожЗ'явились подробиці про стан зараженої коронавірусом жінки з Радомишля

У повідомленні сказано, що поліцейські готові реагувати на будь-які події, що можуть вплинути на безпеку громадян.

Водночас поліція закликає жителів області зберігати спокій, не піддаватися безпідставній паніці та не поширювати неперевірену інформацію. "Закликаємо всіх до максимальної правової культури та свідомості, толерантності і взаємодопомоги. Наразі ситуація на території області контрольована. Поліція має достатньо сил і засобів для забезпечення публічної безпеки та порядку", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожВ окупованій Горлівці зафіксовано 12 випадків коронавірусної інфекції - Аваков

Як повідомляв УНІАН, 13 березня в Україні зареєстровано перший випадок смерті від коронавірусу. "71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла", - повідомили у МОЗ.