У Радомишлі жінка померла від коронавірусу / фото ДСНС

У Радомишльському районі через коронавірус із 14 березня тимчасово скасують автобусне сполучення.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Радомишльської райдержадміністрації Віктор Пулковський.

«У звязку зі складною епідемілогічною ситуацією я як голова райдержадміністрації задля уникнення розповсюдженню коронавірусу, рекомендую усім радомишлянам та гостям району обмежити пересування містом та селищами, уникати місць перебування великої кількості людей та контактів з людьми, які мають симптоми захворювання!»,- сказано у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Чернівецькій області оголосили надзвичайну ситуацію через коронавірус

Там також зазначається, що такі заходи будуть запроваджені тимчасово із 6 години ранку 14 березня. Коли їх скасують, наразі не повідомляється.

«Завтра, з 6:00 (14 березня) буде скасовано рух усіх рейсових автобусів по всьому району та в напрямках Києва і Житомира! Відповідне розпорядження я напишу вранці!»,- зазначив голова Радомишльської РДА.

Жителів району він закликав поставитись із розумінням до такого рішення влади.

«Тому, друзі, з розумінням поставтеся до мого нелегкого рішення і майте повагу один до одного.Тільки разом ми можемо подолати цю проблему! Я вірю в нас!",- написав Пулковський.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 13 березня, в Україні було зареєстровано перший випадок смерті від коронавірусу. У місті Радомишль померла 71-річна жителька Житомирської області, яка 1 березня повернулася з Польщі й не одразу звернулася до лікарів. Її було госпіталізовано 12 березня з лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.

Сьогодні працівники ДСНС дезінфікували церкву у Радомишлі, де перебувала ця жінка.