Кабмін поки не ухвалив рішення про заборону на перетин КПВВ з окупованими територіями на сході України / фото УНІАН

Кабінет міністрів України поки не ухвалив рішення про заборону на перетин КПВВ з окупованими територіями на сході України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив під час брифінгу за результатами засідання уряду.

"По лінії розмежування рішення ще на стадії вирішення. Ще поки немає рішення", - сказав Дейнеко.

Відео дня

Читайте такожІз 230 пунктів пропуску через держкордон України тимчасово закриють 107 - ДПСУ

Як повідомляв УНІАН, Кабмін тимчасово заборонив в'їзд в Україну іноземцям та закрив міжнародне регулярне пасажирське сполучення.

Так, рішенням передбачено тимчасово закрити з опівночі 17 березня до 3 квітня пункти пропуску через державний кордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення (за винятком низки категорій громадян); тимчасово заборонити з опівночі 16 березня до 3 квітня перетинання державного кордону на в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства (за винятком низки категорій громадян).

Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску на кордоні відкриті, однак із 230 пунктів пропуску через державний кордон України тимчасово закриють 107.

В Україні на сьогодні зафіксовано три лабораторно підтверджених випадки інфікування новим коронавірусом, один - з летальним результатом.