Для львів'ян підготували низку обмежень / УНІАН

Львівська обласна державна адміністрація радить місцевим мешканцям обмежити збори людей у групах до 10 осіб, а також пересування територією регіону.

Відповідне рішення затвердила обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає прес-служба ОДА.

"Відтак, у межах комісії рекомендували обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Крім того, рекомендовано наступне:

  • обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб,
  • обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів),
  • пересування населення на адміністративних територіях, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Читайте такожКоронавірус в Україні 2020: останні новини станом на 16 березня (онлайн)

"Також визначили перелік закладів охорони здоров’я для надання медичної допомоги пацієнтам з ознаками гострих респіраторних захворювань, що впродовж 14 днів перебували в країнах, де зареєстровано циркуляцію вірусу COVID-2019 госпітальних баз першої та другої лінії та резервні. Відтак, розташування хворих осіб визначатимуть за мірою заповнення закладів охорони здоров’я", - зазначили в адміністрації.

Як повідомляв УНІАН, з понеділка у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок через коронавірус.