Ілюстрація \ REUTERS

Одна з провідних груп в сегменті товарів класу люкс LVMH Бернара Арно - повідомила про початок виробництва з 16 березня антисептичного гелю для рук на підприємствах, що виробляють продукцію для таких брендів, як Givenchy і Christian Dior.

Читайте такожПрезидент Європарламенту порівняв кризу через коронавірус з Другою світовою

Як випливає із заяви компанії, дезинфікуючий гель буде переданий владі Франції і найбільшій в Європі лікарняній мережі - Assistance Publique-Hopitaux de Paris, передає kommersant.

Відео дня

«Завдяки цій ініціативі LVMH має намір допомогти з проблемою можливого дефіциту цього продукту у Франції та надати найбільшому числу людей можливість продовжити вживати вірних заходів з захисту від поширення вірусу... (Група.- ред.) має намір виконувати взяті на себе зараз зобов'язання так довго, як це буде потрібно у співпраці з французькою владою».

За даними, опублікованими в суботу, 14 березня, у Франції зафіксовано 3,6 тис. підтверджених випадків зараження вірусом COVID-19 і 79 смерті від цього вірусу. У суботу ж, як повідомив Forbes, глава LVMH Бернар Арно очолив список мільярдерів, які втратили найбільше на минулому тижні. На закриття торгів у п'ятницю його статок скоротився на $14 млрд, до $84,6 млрд. Двома місяцями раніше Арно на деякий час став найбагатшою людиною світу зі статком понад $100 млрд.