У столиці на коронавірус обстежено 60 осіб / Фото: newsru.co.il

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник заявив, що у Києві не зафіксовано випадків інфікування коронавірусом, загалом на коронавірусну інфекцію обстежено 60 осіб.

Читайте такожКиїв очікує тест-системи для виявлення нового коронавірусу за допомогою слини - КМДА

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на брифінгу в Києві.

Відео дня

«Чи зафіксовані випадки хворих на коронавірус в місті Києві? Не зафіксовано на сьогоднішній день. Ми провели разом з приватними клініками близько 60 обстежень на коронавірус, на сьогоднішній день випадків не зафіксовано», - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, мер Києва Віталій Кличко заявив, що у Києві через загрозу поширення коронавірусу з 17 березня призупиняють роботу торговельні центри, заклади громадського харчування, спортивні комплекси, заклади побутового обслуговування тощо.

За словами Кличка, з 17 березня у Києві максимально обмежується:

- пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України;

- проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян;

- робота закладів громадського харчування: не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Вони зможуть приймати онлайн-замовлення на доставку їжі;

- не працюватимуть торговельні центри, за винятком продуктових і господарських магазинів та аптек.

Як заявив Кличко, АЗС, банки та банкомати працюватимуть.

Водночас, призупиняється робота: спортивних комплексів і залів; закладів побутового обслуговування населення; СПА-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату-салонів тощо; розважальних закладів - дискотек, нічних клубів, комп’ютерних клубів.