З вівторка в Полтавській області закриється все, окрім аптек, лікарень, банків, АЗС, продуктових магазинів і пошти / searchengineland.com

На території Полтавської області з вівторка, 17 березня, посилюють обмежувально-профілактичні заходи через коронавірус.

Про це у "Фейсбуці" повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Читайте такожУ Києві закриють усі заклади торгівлі й харчування, крім продуктових магазинів, аптек і АЗС

Відео дня

"Працюємо на випередження, щоб не допустити ситуації, яка сталася в Китаї та Італії. Закриваємо щонайменше на два тижні заклади сфери послуг. Залишаємо лікарні, аптеки, продуктові магазини, банки, АЗС, залізничні й автовокзали, поштові відділення. Максимально обмежимо публічні масові заходи. Офіційне рішення наш оперативний штаб затвердить найближчим часом. Принагідно звертаюся до працедавців. За можливості переведіть своїх співробітників на віддалений режим роботи, зберігши їм усі гарантії й нинішній рівень заробітної платні", - повідомив він.

Також Синєгубов зазначив, що Полтавська обласна державна адміністрація працюватиме дистанційно.

"Наради - у режимі онлайн. Залишаємо мінімально необхідну кількість персоналу. Я перебуватиму на робочу місці. Ситуацію з коронавірусом тримаю під особистим контролем", - зазначив Синєгубов.

В розмові з кореспондентом УНІАН він уточнив, що обмежувально-профілактичні заходи будуть введені в дію з 17 березня.

Як повідомляв УНІАН, з 17 березня у Полтаві закриють на карантин всі громадські заклади, крім аптек, продуктових магазинів, банків, АЗС та поштових відділень. Попередньо, карантинні обмеження у Полтаві діятимуть до 3 квітня.