Ілюстрація / REUTERS

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) у зв'язку з введенням карантину на території України з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та недопущення випадків захворювання відвідувачів і працівників, прийняв рішення тимчасово припинити прийом громадян.

Читайте такожУ 2019 році страховики ОСЦПВ виплатили постраждалим у ДТП понад 2,5 мільярди гривень

Як сказано на сайті Бюро, при вході в другий під'їзд будинку МТСБУ буде встановлено стіл і ящик для збору кореспонденції від громадян, де також будуть перебувати зразки бланків, повідомлень про ДТП і файли для вкладення документів.

Відео дня

"МТСБУ повідомляє, що такі заходи не будуть впливати на якість або терміни обробки документів від громадян. Заходи будуть діяти протягом не менше одного місяця", - уточнили в Бюро.

Також повідомляється, що протягом цього періоду МТСБУ надає можливість громадянам користуватися зручними засобами зв'язку для подачі документів або отримання інформаційної довідки через колл-центр, електронну пошту або поштову адресу відомства.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2019 року влада Китаю повідомили про спалах пневмонії у місті Ухань, збудником захворювання COVID-19 став новий тип коронавірусу, який згодом поширився далеко за межі Китаю.

В Україні на сьогодні зафіксовано п'ять лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом, один чоловік помер.

11 березня Кабінет міністрів прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Карантин передбачає закриття навчальних закладів, закриття авіасполучення, а також заборона масових зібрань понад 200 осіб, який стосується і спортивних, культурних заходів.