"Укрзалізниця" припиняє курсування експресу в аеропорт "Бориспіль" на період карантину / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" в ніч з 16 на 17 березня тимчасово припиняє курсування рейкового автобуса до міжнародного аеропорту «Бориспіль» через падіння пасажиропотоку, викликаного припиненням авіаційного сполучення з іншими країнами в рамках протидії з поширенням коронавірусу в Україні.

Читайте такожЄгипет припиняє авіасполучення з 19 березня

Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

Відео дня

"Укрзалізниця з 00:00 години 17 березня (в ніч з 16 на 17 березня) тимчасово припиняє курсування рейкового автобуса до міжнародного аеропорту «Бориспіль», - сказано в повідомленні.

Також у прес-службі нагадали, що внутрішнє залізничне пасажирське сполучення зараз здійснюється в штатному режимі згідно з графіком.

Крім того, міжнародні залізничні вантажні перевезення також тривають.

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» повідомила про припинення міжнародних пасажирських залізничних перевезень із 17 березня до завершення періоду карантину, а також про припинення руху приміських поїздів через держкордон.

Пасажири в період з 11 по 15 березня повернули 303 тис. залізничних квитків на загальну суму 86,6 млн грн у зв'язку з введенням карантину і скасуванням багатьох залізничних рейсів.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.