Ілюстрація REUTERS

Кабінет міністрів України встановив обмеження на ціни авіаквитків на час карантину, запровадженого для запобігання поширенню в країні коронавірусної інфекції.

Читайте такожПонад сотня українців застрягла на Шрі-Ланці – їх не посадили на літак до України

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, присутній ввечері 16 березня на позачерговому засіданні уряду.

Відео дня

«Мінінфраструктури на період проведення заходів, спрямованих на запобігання, виникнення та поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS = CoV-2, встановлює граничні тарифи на послуги з авіаційних перевезень пасажирів, які здійснюються авіакомпаніями у міжнародному та внутрішньому сполученні, що надаються громадянам України з метою їх повернення на територію України», - йдеться в тексті постанови, яке оприлюднив депутат.

Як повідомляв УНІАН, 17 березня 2020 року з 00:00 Україна скасувала всі міжнародні регулярні пасажирські рейси – авіа-, залізничні й автобусні. Це обмеження діятиме як мінімум до 3 квітня. Такі безпрецедентні заходи запровадили для недопущення поширення нового коронавірусу COVID-19.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.