Ілюстрація / REUTERS

Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі угорська авіакомпанія Wizz Air автоматизувала процес відшкодування вартості квитків у зв'язку з великою кількістю скасованих рейсів через обмеження щодо подорожей у рамках мінімізації поширення пандемії коронавірусу COVID-19.

Як повідомили у прес-службі авіакомпанії, пасажирам, бронювання яких змінилися, Wizz Air автоматично перерахує 120% компенсацію вартості квитків на їхній рахунок WIZZ у формі кредиту.

Читайте такожУ Стамбулі формують списки українців, які хочуть повернутися на батьківщину

Відео дня

"Водночас з впровадженням технологічного процесу відшкодування, авіакомпанія тимчасово відключить функцію онлайн-реєстрації запитів зі скаргами до 14 квітня 2020 року, щоб переконатися, що може обробити більш як у 100 разів більше скасованих останнім часом перельотів. Wizz Air високо цінує своїх пасажирів і запевняє, що всі запити буде розглянуто, навіть якщо це займе більше часу, ніж зазвичай, і гарантує, що пасажири матимуть право на компенсацію вартості квитків скасованих рейсів", - сказано в повідомленні.

Тим пасажирам, які здійснювали бронювання через туристичні агентства, а також через туристичні агентства онлайн, Wizz Air рекомендує зв'язатися з компанією, в якій вони придбали квитки.

Також повідомляється, що оскільки зараз одним з пріоритетів авіаперевізника є розробка автоматичної системи відшкодування для туристичних агентств, Wizz Air просить їх зв'язатися зі своїм колл-центром.

Як повідомляв УНІАН, раніше авіакомпанія Wizz Air повідомила про припинення польотів до України з 17 березня до 3 квітня у зв'язку з коронавірусом.

Наприкінці грудня 2019 року влада Китаю повідомила про спалах пневмонії в місті Ухань, збудником захворювання COVID-19 став новий тип коронавірусу, який згодом поширився далеко за межі Китаю.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про пандемію коронавірусу у світі.

Станом на ранок 17 березня в Україні зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. У Чернівецькій області - 4 випадки, в Києві - 2 і в Житомирській області - 1 (летальний).

11 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня до 3 квітня. Карантин передбачає закриття навчальних закладів, закриття авіасполучення, а також заборону масових зібрань понад 200 осіб, яка стосується і спортивних, і культурних заходів.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.