Сьогодні промтоварний ринок «7-й кілометр» продовжував працювати, незважаючи на карантин

Розташований у передмісті Одеси найбільший в Європі оптово-роздрібний промтоварний ринок «7-й кілометр» упроваджує обмеження в своїй роботі через карантин у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила прес-служба ринку.

Повідомляється, що всі служби, структурні підрозділи та адміністрації торгових комплексів, які здійснюють роботу з громадянами, в тому числі бюро перепусток і договірний відділ, припиняють прийом відвідувачів. Виняток становитимуть служби, які здійснюють надання невідкладної медичної допомоги та реагування на надзвичайні ситуації.

Відео дня

Відповідний наказ по підприємству підписаний 17 березня директором ТОВ «Промтоварний ринок» («7-й кілометр»).

Згідно з наказом, у зв'язку з надзвичайною ситуацією в країні, що спричинена поширенням COVID-19, адміністрація звертає увагу підприємців - суб'єктів господарської діяльності, які працюють на території ринку, що обмеження упроваджені до 3 квітня.

Читайте такожВ Одесі 11 осіб попросили про ізоляцію через можливий коронавірус

При цьому наголошується, що адміністрація ринку не веде власну торговельну діяльність і не має повноважень втручатися у господарську діяльність підприємців. Адміністрація звертає увагу, що всі суб'єкти господарювання на ринку зобов'язані дотримуватися вимог і порядку роботи в період карантинних заходів, упроваджених постановою Кабінету міністрів.

Доступ підприємців, їхніх представників, орендарів і найманих працівників до торгових об'єктів і до їхнього майна здійснюється відповідно до чинного графіку роботи ринку за перепустками.

Згідно з наказом, профільні служби ринку будуть продовжувати щоденну посилену дезінфекцію громадських територій ринку. Всі працівники підприємства будуть забезпечені засобами індивідуального захисту тощо.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні промтоварний ринок «7-й кілометр» продовжував працювати, незважаючи на карантин.

16 березня Одеська ОДА заявила, що через загрозу коронавірусу в області з 17 березня максимально обмежать роботу всіх об'єктів, крім продуктових магазинів і аптек. Рішення про обмеження роботи всіх об'єктів масового скупчення людей (де одночасно можуть перебувати понад 10 осіб) ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та НС.

Довідка УНІАН. ТОВ «Промтоварний ринок» («7-й кілометр») - найбільший оптово-роздрібний промтоварний ринок в Європі. Розташований у смт Авангард Овідіопольського району Одеської області. На ринку працюють близько 60 тисяч осіб, функціонують 15 тисяч торгових і складських об'єктів (магазини, павільйони, контейнери, склади), 8 автостоянок. Ринок відвідують близько 200 тисяч осіб на день.