На околицях Києва патрульні перевіряють автобуси / УНІАН

На в’їздах до Києва поліція зупиняє автобуси та перевіряє, чи немає в них пасажирів.

Як передає кореспондент УНІАН, екіпаж патрульної поліції на Оболонському КП на відрізку дороги Київ - Вишгород проводить перевірку великих і маленьких автобусів, що рухаються в напрямку столиці.

За словами патрульних поліцейських, поки порушників не виявлено.

Відео дня

Кореспондент УНІАН став свідком, як правоохоронці зупинили два невеликі автобуси, вони виявилися без пасажирів.

Також поліцейські зупинили автобус 41-го маршруту “Ст.метро “Героїв Дніпра” - місто Вишгород”. В салоні перебувало близько 20 людей. Патрульні з’ясували, що автобус належить до міського київського маршруту, власником якого є “Київпастранс”, він прослідував далі.

Читайте такожЧерез коронавірус обмежувальні заходи у Києві діятимуть попередньо до кінця березня

Слід зазначити, що як і правоохоронці, так і водії на своїх робочих місцях перебувають у захисних масках. Також деякі пасажири теж мають маски.

Крім того, поліція зупинила невеликий автобус марки “Богдан” з маршрутом “Супермаркет “Ашан”- місто Вишгород”. У ньому перебували близько 10 людей. Наразі цей автобус щойно відпустили.

Як пояснив поліцейський кореспонденту УНІАН, обмеження щодо перевезення пасажирів починається з 12.00.

“Ми пояснили водію, що після 12-ої години дня він вже не зможе перевозити пасажирів та попередили його про відповідальність”, - зазначив патрульний.

Як повідомляв раніше УНІАН, під час карантину в Україні через коронавірус патрульна поліція буде зупиняти громадський транспорт, щоб виявляти порушників правил епідеміологічної безпеки.