/

Депутат Верховної Ради Сергій Шахов після повернення з Франції відвідав засідання комітету з екології 12 березня. За його словами, у нього не було тісних контактів з іншими хворими.

Читайте такожСтало відомо, з ким із колег контактував хворий на коронавірус нардеп Шахов

Про це він розповів у коментарі «Стране».

Відео дня

"В комітет з екології 12 березня я заїхав на 5 хвилин. Цілуватися не цілувався, обніматися не обнімався. З кимось вітався. Але я люблю мити руки. І сподіваюся, що всі миють руки і всі почуваються добре. До мене приїжджала швидка, у мене трохи піднімалася температура, але у них не було тестів. Тільки потім я здав кров і через кілька днів, як і всі, дізнався з новин, що у мене не грип, не ГРВІ, а коронавірус», - зазначив він.

Депутат також зазначив, що досі сам не бачив результатів свого тесту. Він хотів би знати, чому журналісти дізналися про його діагноз раніше його самого.Нагадаємо, на засіданні комітету крім Шахова були присутні 11 депутатів: Зіновій Андрійович ("Слуга народу"), Леся Василенко ("Голос"), Ігор Кривошеєв ("Слуга народу"), Олександр Маріковський ("Слуга народу"), Юлія Овчиннікова ("Слуга народу"), Олександр Фельдман ("Батьківщина"), Павло Якименко ("Слуга народу"), Олег Бондаренко ("Слуга народу"), Андрій Задорожний ("Слуга народу"), Олена Криворучкина ("Слуга народу"), Едуард Прощук ("Слуга народу").

Нагадаємо, у народного депутата України Сергія Шахова 17 березня підтвердили інфікування коронавірусом COVID-19.