На Закарпатті коронавірус запідозрили ще в 4 людей / фото УНІАН

На Закарпатті 4 нових пацієнти з підозрою на COVID-2019.

Про це у себе в Telegram-каналі повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола.

Усього за останні дні було 8 закарпатців із підозрою на коронавірус.

Відео дня

Читайте такожЗакарпаття направило 154 мільйони на боротьбу з коронавірусом

"У однієї 21-річної пацієнтки вірус не підтвердився. Її виписали додому у задовільному стані. Ще по 3 хворих - аналізи відправили в Київ у лабораторію. Їх стан задовільний. Чекають результатів аналізів. Від вчорашнього вечора до сьогодні: поступило ще 4 хворих. Один хворий вже дообстежений і там виключений коронавірус. Інші троє дообстежуються у лабораторному центрі. Якщо у них не грип - їхні аналізи також відправлять у Київ, аби з‘ясувати чи це не коронавірус", - розповів журналіст.

Також Глагола зазначив, що нардеп від "Слуги народу", ужгородець Ігор Кривошеєв самоізолювався в Києві на 14 днів. Він контактував із хворим на коронавірус нардепом Сергієм Шаховим. "Контактували вони 12 березня, після приїзду з-за кордону нардепа Шахова, який одразу відвідав засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування", - додав журналіст.

Довідка УНІАН. За три місяці новий коронавірус поширився за межі Китаю, число хворих у світі перевищило 190 тисяч осіб. В результаті 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про пандемію коронавірусу в світі.

В Україні зафіксовано 14 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу, два з яких летальні.

11 березня Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.