В Одесі - нові обмеження на проїзд у транспорті / фото: Думская

В Одесі в четвер вранці виникли конфліктні ситуації в комунальному громадському транспорті через обмеження за кількістю пасажирів у салоні.

Як пише "Думская", напередодні КП "Одесміськелектротранс" оголосило про зниження ліміту на кількість перевезених пасажирів - до 10 осіб, а не 20, як було раніше.

"Якщо врахувати, що більшість маршруток як і раніше не працює, основне навантаження лягло на трамвайно-тролейбусний сегмент, однак водії отримали сувору директиву - у разі, якщо в салон зайшло більше десяти осіб, залишатися на місці і нікуди не їхати", - пише видання.

Деякі пасажири проявляють агресію / фото: Думская

Відзначається, що багато машини з максимальною кількістю пасажирів навіть не зупиняються на зупинках. За інформацією кореспондента, пасажири нововведення сприйняли з агресією.

"З ранку на більшості маршрутів звучить лайка і спалахують сутички. У трамваї, який слідував за маршрутом №10 буяни вибили скло, на "камишовому трамваї" (№20) увірвалися в зачинений вагон і погрожували водієві ножем. На маршрутах №1 та 7 неодноразово перекривали рух – так одесити висловлюють протест", - сказано в повідомленні.

Комунальники проводять роз'яснювальні бесіди та профілактичну роботу, залучають поліцію.

Як повідомляв УНІАН, у Києві сьогодні ситуація на дорогах спокійна, у порівнянні з ранком середи. Але, все ж без заторів не обійшлося.