Ілюстрація / REUTERS

У Київській облдержадміністрації зобов'язали дезінфікувати готелі, хостели та релігійні установи на території області.

Про це заявив директор Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Максим Іонов на брифінгу, який транслював телеканал «112 Україна».

Читайте такожУ Миколаєві пенсіонери побили водія трамвая після відмови везти більше 10 пасажирів

Відео дня

«Структурні підрозділи ОДА, районних державних адміністрацій і міськвиконкомів міст обласного значення, сільські, селищні, міські, ОТГ і керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, в тому числі готелі, хостели, релігійні установи, розміщені на території Київської області, зобов’язані забезпечити проведення дезінфекційних заходів, що включають вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів у приміщеннях з дотриманням нормативних показників температури повітря та передбачити режим провітрювання приміщень», - сказав Іонов.

Він додав, що дезінфікувати також потрібно салони громадського транспорту. Міжміські та міські автобуси і маршрутки необхідно дезінфікувати кожні три години. Ті транспортні засоби, які не пройшли дезінфекцію, не можуть бути випущені на рейс.

Як повідомляв раніше УНІАН, міськрада Луцька з 19 березня заборонила роботу усього громадського транспорту в місті з метою запобігання поширенню коронавірусу.