Ілюстрація / REUTERS

Житомирянин, у якого 19 березня підтвердили інфікування коронавірусом, працює в турфірмі  і перебував за кордоном  разом з групою туристів.

Про це сайту Житомир.інфо повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, передає кореспондент УНІАН.

За даними Сухомлина, чоловік повертався з-за кордону не з другом та його сином, як він повідомляв раніше, а  возив за кордон групу людей і разом з ними повертався назад  в літаку.

Відео дня

Читайте такожХворий на коронавірус житомирянин відмовився назвати рідних, з якими контактував

Цей житомирянин є працівником туристичної фірми і супроводжував туристичну групу.

У Житомирі вже встановили, від якої саме турфірми їздив тепер вже хворий на коронавірус чоловік. Зараз правоохоронці шукають тих, з ким він мав контакти.

Як повідомляв УНІАН, житомирянин, у якого виявлено коронавірусну інфекцію, відмовився назвати імена та місцезнаходження двох рідних, які зустрічали його в аеропорту після повернення з-за кордону. За даними голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, ці люди — батько й син інфікованого. Вони можуть бути інфікованими та становлять загрозу для оточуючих. Цей житель Житомира крім Австрії, побував у Німеччині. До госпіталізації хворий перебував вдома у самоізоляції. Зараз він знаходиться в інфекційному відділенні однієї з житомирських лікарень, поряд з його палатою виставлено охорону. За інформацією Житомирської ОДА, чоловікові 49 років, він приватний підприємець.