Ілюстрація REUTERS

У селі Довжок Кам’янець-Подільського району Хмельницької області місцеві жителі закидали камінням маршрутний автобус через відмову водія перевозити одночасно понад 10 пасажирів.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив голова Кам’янець-Подільської РДА Анатолій Бернашевський.

Читайте також"Швидка" на карантині у Херсоні: медиків відпустили, у хворого коронавірусу не виявили (відео)

Відео дня

За його словами, подія сталася сьогодні близько 8 ранку. У автобус сполученням «Довжок-Кам’янець-Подільський» дозволили зайти 10 пасажирам. Інші люди, котрі стояли на зупинці, з цим не погодилися і почали кидати каміння. У результаті були побиті вікна і пошкоджено транспортний засіб.

«Перевізник дотримувався норм постанови Кабміну. Після того, як люди продемонстрували неадекватну реакцію, він прийняв рішення зняти всі автобуси з маршруту і відмовився надалі здійснювати перевезення. Дивує також те, що інтервал руху на цьому маршруті становить близько 5 хвилин і про це водій повідомив пасажирів, які залишилися на зупинці», - наголосив посадовець.

Бернашевський заявив, що після інциденту доручив сільському голові і місцевим депутатам обійти помешкання людей і провести роз’яснення з метою унеможливлення подібних ситуацій.

«Якщо ж такі кричущі випадки повторюватимуться, районна влада може припинити рух транспорту», - попередив голова Кам’янець-Подільської РДА.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Станом на ранок 20 березня в Україні зафіксовано 26 випадків захворювання на коронавірус у 6 областях і в Києві: Чернівецька – 15 осіб (1 померла), Київ – 3 особи, Дніпропетровська – 2 особи, Житомирська – 2 особи (1 померла), Київська – 2 особи, Донецька – 1 особа та Івано-Франківська – 1 особа (померла).