Через карантин транспорт у Києві перевозить по 10 людей / фото УНІАН

У Києві невідомий чоловік попри встановлену заборону свідомо намагався зайти до тролейбуса, де вже перебувало 10 осіб, а на відмову водія продовжувати рух, порушник розбив скляні двері транспорту.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Інцидент стався у Печерському районі на вулиці Московській. 

Відео дня

"Прибувши на місце події, правоохоронці швидко врегулювали конфліктну ситуацію та доставили правопорушника до Печерського управління поліції. Ним виявився 51-річний житель Чернігівської області. На нього склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з чоловіком роз'яснювальну бесіду", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожНа Хмельниччині маршрутку закидали камінням через відмову водія перевезти більш ніж 10 людей

За словами начальника ГУ Нацполіції Києва Андрія Крищенка, правоохоронці продовжують забезпечувати контроль за дотриманням обмежень під час карантину, зокрема у частині, що стосується порушень пасажирських перевезень.

"Тож поліція вкотре закликає громадян відповідально ставитись до встановлених правил карантину, адже у разі недотримання протиепідемічних заходів та виявлення порушень працівники поліції будуть негайно вживати заходи, спрямовані на притягнення винних осіб до відповідальності", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові розлючені пасажири розбили скло в трамваї.