Ілюстрація REUTERS

У районі проведення операції Об’єднаних сил тимчасово припиняється пропуск через лінію розмежування.

Читайте такожТільки на авто і таксі: з понеділка в Києві в громадський транспорт пускатимуть лише працівників критично важливих сфер

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил на сторінці у Facebook.

"З метою ефективної протидії та недопущення занесення на підконтрольну Уряду України територію коронавірусної інфекції з 00.00 22 березня 2020 року припиняється пропуск через лінію розмежування осіб та транспортних засобів. Пропуск представників моніторингових місій ОБСЄ, ООН, МКЧХ буде здійснюватися за раніше встановленим порядком", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що у виняткових випадках, за наявності критично важливих життєвих обставин та відповідних документів, що це підтверджують, особі може бути наданий дозвіл на перетин лінії розмежування.

У прес-центрі Об’єднаних сил просять громадян врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок.

Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Станом на ранок 21 березня в Україні підтверджений 41 випадок захворювання коронавірусом. З них 3 - летальних. Епіцентром Covid-19 в Україні є Чернівецька область - там на сьогодні 25 випадків захворювання.