В столиці на час карантину заборонили дитячі майданчики / Фото: УНІАН

У Києві заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками.

Читайте такожТільки на авто і таксі: з понеділка в Києві в громадський транспорт пускатимуть лише працівників критично важливих сфер

Про це йдеться в протоколі № 16 Постійної комісії ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва» від 21 березня, що оприлюднений на сайті КМДА.

Відео дня

"Районним в місті Києві державним адміністраціям, комунальному об’єднанню «Київзеленбуд», ГУ Національної поліції України у м. Києві забезпечити проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи щодо заборони користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях", - йдеться в документі.

Відповідальними за виконання особами визначені: керівники районних в місті Києві державних адміністрацій, в.о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король та начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Андрій Крищенко.

Термін дії заборони – до покращення епідемічної ситуації.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 21 березня в Україні зареєстровано 41 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 3 летальні. На території міста Києва зареєстровано три випадки коронавірусної інфекції.