В Одесі скасують безкоштовний проїзд для пільговиків / фото УНІАН

З понеділка, 23 березня, в Одесі скасовують безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій пасажирів у громадському транспорті.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив віце-мер Одеси Павло Вугельман.

Він зазначив, що відповідне рішення ухвалено сьогодні за підсумками спільної наради об'єднаних штабів, до яких входять чиновники, правоохоронці, громадські працівники.

Відео дня

«Громадський транспорт продовжує працювати, але з понеділка скасовується пільга на проїзд для всіх категорій громадян», - сказав Вугельман, акцентувавши, що даний захід вживається тільки на час дії карантину.

Читайте такожУ Львові скасували пільговий проїзд у громадському транспорті (відео)

Він також зазначив, що під час наради визначено пріоритети в заходах, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу. Це, в першу чергу, відповідне забезпечення двох основних госпітальних баз регіону - Одеської міської інфекційної клінічної лікарні та Одеської обласної клінічної лікарні (обидві знаходяться в Одесі).

Крім того, в пріоритетах - забезпечення засобами захисту (масками, окулярами тощо) співробітників поліції і ДСНС, військовослужбовців, громадських діячів, також - закупівля експрес-тестів тощо.

За словами Вугельмана, поки в Одесі хворих коронавірусною інфекцією немає, з підозрою на цю хворобу в інфекційній лікарні перебувають 13 осіб.

Як повідомляв УНІАН, у Міністерстві охорони здоров'я повідомили про 47 випадків коронавірусу, які на 9 годину вечора 21 березня зафіксовані в Україні.