На Львівщині 21 нова підозра на COVID-19 / фото УНІАН

В період з 17:00 год 21 березня по 8:00 год 22 березня у Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію зафіксовано 21 новий випадок.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації з посиланням на лікаря-епідеміолога обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я ОДА з епідеміології Наталію Тімко.

Читайте такожУ Чернівецькій області коронавірусом хворіють 8 дітей - голова ОДА

Відео дня

За її словами, це пацієнти з міста Львова, Дрогобицького, та Стрийського, Кам’янка-Бузького районів, Тернопільської та Рівненської областей.

«Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 53 особи. Стан усіх хворих - середньої важкості або близький до задовільного, в однієї пацієнтки - наближений до важкого», - зазначила Тімко.

Вона повідомила, що за весь час виписано 11 пацієнтів. Водночас на самоізоляції перебувають 30 осіб.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою на COVID-19 звернулося 94 особи. За результатами тестів у 6 осіб виявлено грип, ще 4 результати тестів - негативні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

«Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тестування. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії», - додала лікар-епідеміолог.

Як повідомляв УНІАН, в Україні за добу до Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я надійшло 81 повідомлення про підозру на Covid-19. Станом на ранок 22 березня залишається 47 випадків лабораторно підтвердженого коронавірусної хвороби Covid-19, з них три летальних, один пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.