В одному з районів області вводять обмежувальні заходи / фото УНІАН

До Одеси з підозрою на коронавірус доставлено жительку Захарівського району Одеської області, яка повернулася з Польщі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила прес-служба Окнянської райдержадміністрації Одеської області.

Читайте такожВ Одесі з 23 березня скасують безкоштовний проїзд для пільговиківВідзначається, що в Окнянському районі через сусідство з можливим вогнищем інфекції вводяться відповідні обмежувальні заходи.

Відео дня

Повідомляється, що голова Окнянської РДА Наталія Буйненко провела термінове засідання комісії ТЕБ та НС, на якому розробили заходи з недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції на території району.

Зокрема, з опівночі 22 березня по 3 квітня призупинять роботу дочірнього підприємства «Красноокнянський ринок Одеського управління ринків облспоживслужби».

Акцентується, що терміновість даного рішення викликана тим, що в селі Шибка сусіднього, Захарівського району, госпіталізували жінку.

«Жінку, яка прибула з Польщі, з підозрою на коронавірусну інфекцію доставили в лікарню Одеси. Всі люди, які контактували з хворою, перебувають на самоізоляції і письмово попереджені про кримінальну відповідальність у разі порушення», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що відповідним рішенням вже закрито ринки в Захарівському районі.

У прес-службі Одеської ОДА повідомили, що в даний час в Одеській міській інфекційній лікарні перебувають 14 осіб з підозрою на коронавірус.

«Загалом за станом на 9.00 22 березня всі 14 осіб перебувають в Одеській міській інфекційній лікарні», - уточнили в ОДА, додавши, що за останню добу госпіталізовано двох.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 22 березня в Україні зафіксовано 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них три летальних, один пацієнт одужав і його вже виписано з лікарні.