Ілюстрація / REUTERS

З 24 березня в Україні буде працювати лише один аеропорт - міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що прийняли на уряді. З завтрашнього дня в Україні буде працювати тільки Міжнародний аеропорт "Бориспіль". З 12.00 24 березня також буде заборонений виліт пасажирів у авіаподорожі з метою туризму. Перепрошую за незручності, але це вимушений захід для запобігання розповсюдженню корнавірусу", - написав міністр.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу ухвалив рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, а також з 18 березня ввів заборону на залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів.

Читайте такожДержавіаслужба дозволила виконати рейсі для евакуації українців та вивезення іноземців

18 березня Кабінет міністрів України виділив з резервного фонду державного бюджету суму, еквівалентну 4,16 млн доларів, на забезпечення вивезення близько 35,5 тис. українців з-за кордону авіаційним транспортом.

В аеропорту Бориспіль для обслуговування прилетіших пасажирів 22 березня відкрили раніше законсервований термінал B. Виліт рейсів як і раніше виконується з терміналу F. Основний термінал D аеропорту законсервований з 18 березня.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: