Операторам поштового зв'язку дозволили доставляти ліки / фото УНІАН

Операторам поштового зв'язку тепер дозволено доставляти лікарські засоби. Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України з посиланням на міністра Владислава Криклія.

Читайте такожВиробників штрафуватимуть за рекламу "ліків" від коронавірусу

«Уряд України прийняв важливе рішення для поліпшення доступності та зручності отримання лікарських засобів і одночасно зменшення мобільності і скупчення людей в аптеках», - наводяться в повідомленні слова Криклія.

Відео дня

Голова міністерства зазначив, що таким чином уряд регулює питання забезпечення населення, особливо літніх людей, лікарськими засобами та супутніми товарами шляхом їх дистанційного продажу безпосередньо споживачам в умовах карантину.

У прес-службі підкреслили, що дозвіл на доставку ліків не поширюється на наркотичні засоби, психотропні речовини, сильнодіючі й отруйні лікарські засоби, зберігання яких в Україні заборонено.

Як повідомляв УНІАН, раніше Міністерство інфраструктури заявило про розробку проекту постанови, яка дозволить національному оператору поштового зв'язку «Укрпошта» в період карантину, запровадженого для протидії поширенню в країні коронавірусу, доставляти українцям не тільки пенсії, але й медичні препарати.