ЗНО-2020 – бути, твердять у Міносвіти / фото УНІАН

У Міністерстві освіти та науки запевняють, що цьогорічне Зовнішнє незалежне оцінювання обов’язково відбудеться і його ніхто не скасовує.

Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожМіносвіти запускає онлайн-курси з підготовки до ЗНО

Відео дня

За його словами, Міносвіти та Український центр оцінювання якості освіти відпрацьовують декілька сценаріїв проведення ЗНО, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування за різних варіантів розгортання подій.

Вже цього тижня, зазначив Стадний, міністерство повідомить деталі проведення вступної кампанії та зовнішнього незалежного оцінювання.

"П.С. Тому, так, випускниці та випускники, потрібно готуватися до ЗНО. А ще не забувайте про шкільну програму. Скажу про рідний мені предмет. Саме ті розділи програми про повоєнну історію України та світу зараз надважливі для того, щоб ви розуміли виклики, через які проходить зараз людство", – додав заступник глави Міносвіти.

Як повідомляв УНІАН, з 12 березня по всій Україні почався карантин у зв’язку з розповсюдженням у світі коронавірусу. Так, усі навчальні заклади, включно з приватними, закрили на три тижні – до 3 квітня.

Читайте також: