У житловому кварталі проводять дезінфекцію під'їздів і вентиляції / фото з соцмереж

В Київській області підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом - захворіла вагітна жінка в Ірпені.

Про це повідомляє у Facebook бучанський міський голова Анатолій Федорук з посиланням на першого заступника міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

«В Ірпені перший випадок - є підозра на коронавірус. На жаль, це вагітна жінка, якій у п‘ятницю зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня і він виявився негативним», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ ще одного депутата виявлено коронавірус

«Наші лікарі у п‘ятницю зробили мазок на ПЛР-аналіз. Результат прийшов лише сьогодні. На жаль, результат позитивний, втім, остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди ми направили жінку, яка підозрюється на коронавірусну хворобу. Зараз відправляємо на повторний ПЛР-аналіз», - зазначив Маркушин.

За його словами, буде проведено невідкладну ізоляцію та тестування всього медперсоналу та інших пацієнтів, які могли контактувати з жінкою, у якої є підозра на коронавірусну інфекцію.

Як повідомляється в Telegram-каналі "Україна онлайн", у зв'язку з цим в Ірпені був ізольований цілий житловий квартал.

"Поліція перекрила виїзди з ЖК, нікого не випускають. Мер міста пообіцяв доставляти людям продукти і воду. Роблять дезінфекцію під'їздів та вентиляції. Немов кадри з постапокаліпсису", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, станом на 24 березня кількість випадків коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні зросла до 97. Найбільше інфікованих в Чернівецькій області - 38.

У тому числі 29 хворих виявлено в Києві і 15 - у Київській області.