Ілюстрація REUTERS

У Вінницькій області лабораторно підтверджено перший випадок захворювання внаслідок інфікування коронавірусом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Владислав Скальський на спільному онлайн-брифінгу з міським головою Вінниці Сергієм Моргуновим.

Читайте такожВ Одесі хворий на COVID-19 ще 14 березня покинув лікарню – голова ОДА

Відео дня

«Станом на 14:00 25 березня на території Вінницької області зареєстровано 27 підозр випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. 23 випадки з них не були лабораторно підтверджені. На жаль, в одному випадку діагноз був підтверджений лабораторно нашим обласним лабораторним центром. Зразки матеріалів від трьох захворілих досліджуються методом полімеразної ланцюгової реакції у вірусологічній лабораторії нашого обласного лабораторного центру», - заявив він.

За словами Скальського, з метою недопущення поширення захворювання та локалізації осередку інфекції проводиться комплекс протиепідемічних заходів за місцем роботи та проживання захворілого.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків, серед них перші випадки інфікування у Волинській, Одеській, Луганській та Запорізькій областях.

Читайте також:

Симптоми коронавірусу- як відрізнити від грипу чи застуди

Коронавірус картапоширення на сьогодні (оновлюється)

Коронавірус новинив Україні та світі - онлайн