Один інфікований повернувся з Італії, інші контактували з хворими / УНІАН

У Чернівецькій області сьогодні медики отримали лабораторні підтвердження коронавірусу у ще чотирьох місцевих жителів.

Про це сьогодні у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

Читайте такожНа Черкащині вже двоє інфікованих COVID-19 – мер Умані

«На жаль, коронавірус з Чернівецької області не відступає. Він шириться і проникає поміж нас. Сьогодні Чернівецький обласний лабораторний центр провів чергові дослідження аналізів 32-х зразків, які були відібрані лікарями і направлені до лабораторного центру», – сказав Осачук, додавши, що сьогодні лабораторія виявила чотири нові випадки зараження коронавірусною  інфекцією.

«Це – дві жінки та двоє чоловіків. З чотирьох осіб, які інфіковані, одна повернулась з Італії, а троє контактували з раніше інфікованими. Двоє з них – із села Колінківці Хотинського району, один з Лужан Кіцманського району та одна особа з міста Чернівців», – повідомив голова ОДА.

Посадовець зауважив, що загальна кількість виявлених інфікованих коронавірусом нині становить 42 особи.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 25 березня в Україні було зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків, у тому числі перші випадки інфікування у Волинській, Одеській, Луганській та Запорізькій областях.