Сьогодні, 26 березня, о 22.30 на телеглядачів «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу».

Темою ефіру в черговий раз стане хвилююче кожного українця питання життя країни у період пандемії коронавірусу. Адже окрім карантинних обмежень, разом з небезпечним вірусом до України прийшла економічна криза, масштаб якої зараз важко осягнути.

У прямому ефірі ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями та експертами поговорить про життя на карантині, економічні перспективи України, та що буде з курсом гривні. А також шукатиме відповіді на питання, наскільки значними будуть економічні втрати, чи вистачить українцям ресурсів на ще один місяць карантину, та до чого слід готуватися владі, бізнесу та громадянам.

Відео дня

Читайте такожКанал ПЛЮСПЛЮС і МОЗ України підготували ролик про те, чим зайнятись вдома дітям на карантині (відео)

До прямого ефіру ток-шоу долучаться: академік НАНУ, директор Інституту біохімії ім.О.В.Палладіна Сергій Комісаренко, власник та президент інвестиційної групи DCH Олександр Ярославський, власник Saturn, член Фонду підтримки економічної безпеки України, президент Української асоціації виробників електротехніки Олександр Громико, співзасновник банку Monobank Олег Гороховський, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, гендиректор корпорації АТБ Борис Марков,  фінансовий аналітик, керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман та інші. 

Дивіться новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 22.30.