Ілюстрація / REUTERS

Офіс президента звернувся до мешканців окупованого Росією Криму у зв'язку з поширенням у світі коронавірусу.

Про це повідомляє прес-служба глави держави у Facebook.

"Дорогі кримчани! У зв’язку з поширенням коронавірусу закликаємо вас дотримуватися правил гігієни та дезінфекції, за можливості – переходьте на дистанційну роботу та залишайтеся вдома. Утримайтеся від подорожей і відвідування місць із великим скупченням людей. Також дуже важливо звернути увагу на безпеку людей похилого віку, які є групою ризику, та дітей. У разі виявлення симптомів хвороби (підвищена температура, сухий кашель, ускладнене дихання) самоізолюйтеся та звертайтеся до лікаря", - йдеться у зверненні.

Відео дня

Читайте такожКоронавірус в Україні 2020: останні новини станом на 26 березня (онлайн)

Також висловлюється порада оперативну інформацію щодо коронавірусу отримувати з офіційних сторінок Міністерства охорони здоров'я України, Кабінету міністрів та Офісу президента України.

Окрім того зазначається, що що актуальна інформація щодо позицій та дій державних органів влади на захист та підтримку зв’язків з українськими громадянами, ситуації з правами людини в Криму є на офіційному сайті Представництва президента України в АР Крим (http://www.ppu.gov.ua/), його сторінках у Facebook (https://www.facebook.com/ppu.gov.ua/) та Twitter (https://twitter.com/ppu_gov_ua) та у Telegram-каналі (https://t.me/ppuark).

Разом з тим, за номером гарячої телефонної лінії 0 800 502 192 та за телефоном +380 (552) 49-59-39 фахівці Представництва своєчасно нададуть консультацію з актуальних кримських питань.

Читайте також: