У Києві можуть посилити обмежувальні заходи / фото УНІАН

Київський міський голова Віталій Кличко заявляє, що в разі погіршення ситуації столиця буде посилювати обмежувальні заходи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час брифінгу, відповідаючи на запитання ЗМІ, чи ймовірним є впровадження заборони на в’їзд та виїзд зі столиці приватному транспорту.

«Ми вже пішли на низку достатньо сурових обмежень виключно з метою зупинити розповсюдження хвороби. Ми обмежили в’їзд/виїзд з міста громадського транспорту, ми обмежили пересування людей в місті, ми закрили ресторани, кафе тощо. Ці обмеження, я переконаний, дали результат», - заявив міський голова.

Відео дня

Читайте такожУ МОЗ ініціюють посилення обмежувальних заходів для ефективнішої боротьби з коронавірусом

Кличко сказав, що розуміє побоювання людей, що буде введений більш суворий режим, але звернув увагу на Китай, який саме жорсткими обмеженнями зупинив розповсюдження хвороби.

«Тому в разі погіршення ситуації ми будемо вимушені посилювати інші заходи виключно для того, щоб розповсюдження інфекції не відбувалось. Тим більше, на жаль, не всі громадяни виконують правила….Якими будуть ці посилення обмежень – ми будемо виходити виключно із ситуації», - сказав Кличко.

Як повідомляв УНІАН, кількість хворих внаслідок інфікування коронавірусом у Києві зросла до 55 осіб.

Читайте також: