Луїш Каштру / REUTERS

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру розповів про те, як проводить карантин через пандемію коронавірусу.

Читайте такожКоронавірус відправив футбол в аут. Що буде з нинішнім сезоном?

Португальського фахівця цитує Tribuna Expresso.

Відео дня

"Зараз не відчуваю щастя, тому що багато хто страждає від вірусу, який захопив світ. Він спустошує життя, руйнує сім'ї та економіку. Попереду черговий безглуздий день. Я намагаюся дисциплінувати себе, але мені не вистачає матчів, тренувань, вивчення суперників, звітів, планування, хвилювання перед іграми, стресу, радості перемог і гіркоти поразок.

Не знаю, коли все повернеться у звичний режим. Ще десять днів тому я думав про матч-відповідь плей-офф Ліги Європи, гру з "Динамо", а тепер дбаю про маску, дезінфекцію, чисті руки, а також міркую про ризиковану поїздку в супермаркет, яка буде складніше, ніж матч проти "Манчестер Сіті" або "Аталанти", - сказав Каштру.

Тренер зізнався, що не знає, як зайняти себе під час карантину:

"Мені радять дивитися фільми, малювати, писати, читати книги, але я не хочу цього. Ці заняття допомагають мені розслабитися в процесі роботи, але зараз вони не принесуть радості. Я хочу знову тренувати, грати та бачити, як всі, хто захворів, видужують та повертаються у свої сім'ї".

Чемпіонат України з футболу, як і інші спортивні турніри, зупинений через пандемію коронавірусу та національний карантин.

УНІАН раніше повідомляв про те, що в УПЛ розглядають два сценарії дострокового закінчення сезону.