Зараз, коли ми проводимо разом багато часу, варто звернути увагу на стадію прелюдії, каже сексолог / ua.depositphotos.com

Сексолог і практикуючий коуч Сергій Нижельський розповів, на що варто звернути увагу парі у сексі під час карантину через коронавірус.

"Загалом, рекомендую в складній ситуації підняти питання цінності сексу в парі. Перестати ставитись до нього недбало", - зазначив він в інтерв'ю УНІАН.

"Адже у нас в парах як часто відбувається? - Чоловік каже, мовляв, хочу сексу. А жінка зобов'язана брати участь у цьому фарсі", - додав експерт.

Відео дня

Читайте такожПсихолог пояснила, як дійти згоди при виборі оселі зі своєю половинкою

За словами Нижельського, зараз, коли ми проводимо разом багато часу, варто звернути увагу на стадію прелюдії, попередній етап інтересу.

"Відзначайте позитивні сторони партнера, можна вести листування хвилюючого характеру (те, що зараз називають секстингом), використовуйте можливість неможливості дозволити собі щось інше", - радить сексолог.

Можливо, в окремих випадках вимушена ізоляція комусь допоможе звернути увагу на сексуальні експерименти, додав він.

"Але не думаю, що вплине на тих, хто у звичайному комфортному житті не був особливо в них зацікавлений", - заявив Нижельський.

Повний текст інтерв'ю читайте на УНІАН "Сексолог Сергій Нижельський: Карантин дає парам прекрасну можливість зрозуміти, що хоче отримувати в сексі людина, з якою живете, які дії варто додати або виключити"