У Києві виявлено 161 хворого на COVID-19 \ УНІАН

У столиці найбільша кількість хворих на коронавірусну хворобу залишається у Печерському районі – 34 випадки (станом на вчора - 32).

Читайте такожСтепанов: найважчі тижні боротьби з коронавірусом в Україні ще попереду

Такі дані містяться у коментарі до мапи оперативних даних щодо захворювання у районах Києва, яку оприлюднив міський голова Віталій Кличко у Telegram-каналі.

Відео дня

Також багато хворих на COVID-19 у Солом’янському та Дарницькому районах – 26 та 23 випадки відповідно. За останню добу саме у цих двох районах столиці додалось найбільше хворих на COVID-19: у Дарницькому – 7 та Солом’янському - 6 .

Зазначається, що за добу випадки захворювання на коронавірус також підтверджені в Оболонському та Шевченківському районах – по 4 нових випадки в кожному (загалом хворих у цих районах 13 та 17 відповідно); у Голосіївському – 3 нових випадки (загалом 18 хворих); Деснянському – 2 випадки (8 хворих); Дніпровському – 1 випадок (6 хворих).

У двох районах протягом минулої доби нових випадків захворювання на COVID-19 не додалось. Це Подільський район (8 хворих) та Святошинський (8 хворих).

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу в Києві зареєстровано 29 нових випадків захворювання: у 19 чоловіків віком від 22 до 70 років та у 10 жінок віком від 36 до 62 років.

Загалом, станом на ранок, у Києві виявлено 161 хворого на COVID-19, одужали 12 осіб, одна особа померла ( 70-річний чоловік).

Читайте також:

Інфографіка УНІАН