"Швидка" 22 рази виїжджала на виклики щодо коронавірусу / фото УНІАН

Заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко зазначає, що протягом доби екстрена медична допомога здійснила виїзди на 22 виклики щодо коронавірусу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час брифінгу.

Читайте такожМОЗ зробило невтішний прогноз щодо коронавірусу в Україні

Відео дня

"Протягом доби екстрена медична допомога здійснила виїзди на 22 виклики щодо коронавірусної хвороби і за результатами виїздів 20 осіб було госпіталізовано до закладів охорони здоров'я", - зазначив Ляшко.

Він також зазначив, що за минулу добу мобільні бригади здійснили 170 виїздів для забору біологічного матеріалу, було відібрано 150 зразків, які було доставлено у вірусологічну лабораторію для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби в Україні зареєстровано 138 нових випадків коронавірусної хвороби, з них госпіталізовано до закладів охорони здоров'я 79 осіб, серед яких 5 дітей.

Всього в Україні на 10:00 3 квітня зареєстровано 942 випадки коронавірусної хвороби, з яких у закладах охорони здоров'я проходять лікування 477 осіб, серед них 25 дітей. Штучна вентиляція легень з усіх 477 осіб, які перебувають на лікуванні в закладах охорони здоров'я, проводиться 16 особам з тяжким перебігом коронавірусної хвороби.

Повністю одужали від коронавірусу 19 осіб, 23 людини померли, з них 3 - за минулу добу.

Читайте також: