Ілюстрація REUTERS

Церкви в Україні на період посилення карантинних заходів не закриватимуть.

Про це йдеться у переданому УНІАН роз’ясненні уряду щодо нових обмежувальних заходів на період карантину, що діятимуть з 6 по 24 квітня, передбачених постановою №211.

Читайте такожУкраїнські медики вилетіли в італійський регіон Марке для надання допомоги місцевим лікарям (фоторепортаж)

Відео дня

«Уряд не закриває церкви, проте масові та релігійні заходи заборонені. Ми закликаємо всіх українців залишатися вдома на період карантину», - сказано у роз’ясненні.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня уряд посилив карантинні заходи. Зокрема, до 24 квітня заборонено: з 6 квітня перебування в громадських місцях без респіратора або захисної маски; переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих.

Також заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів; перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу; самовільно залишати місця обсервації.