Ілюстрація / REUTERS

За минулу добу у 9 дітей і 32 медичних працівників підтверджено коронавірусне захворювання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час онлайн-брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Він зауважив, що за минулу добу зареєстрували 143 нових випадки коронавірусної хвороби. "Дев'ять випадків зареєстровано у дітей, і, на жаль, у 32 медичних працівників", - сказав Ляшко.

Відео дня

Читайте такожУ Чернівецькій області зафіксували ще 28 випадків COVID-19

За його словами, зі 143 осіб до лікарень було госпіталізовано 35 громадян, з них - 2 дітей і один медичний працівник. Крім того, з цих 35 осіб на апараті штучної вентиляції легень перебувають 7 осіб. Він підкреслив, що ці 7 осіб перебувають у критичному і тяжкому стані (потребують реанімаційних заходів).

"Також була виявлена 521 особа, з них - 41 дитина, з підозрою на COVID-19", - додав Ляшко.

Заступник міністра охорони здоров’я зазначив, що за минулу добу сталося 7 летальних випадків. Це люди віком від 42 до 70 років. Ще один летальний випадок, який стався в Олександрівській лікарні Києва, не потрапив в статистику за минулу добу. "Ми його будемо розглядати окремо", - додав Ляшко.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 7 квітня в Україні зафіксовано 1 тис. 462 випадки коронавірусної хвороби, 45 осіб померли, 28 - одужали.

Читайте також: