23 особи мають легкий перебіг хвороби й перебувають вдома на самоізоляції \ фото УНІАН

На Кіровоградщині лабораторно підтверджено 54 випадки захворювання на COVID-19.

Читайте такожУ 13 медиків Кіровоградської обласної лікарні знайшли коронавірус

Про це у Facebook повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь. За його словами, станом на 11:00 7 квітня на Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 54 випадки захворювання на COVID-19, із яких 1 летальний.

Відео дня

Так, на COVID-19 захворіли 40 жителів Кропивницького, 6 - Кропивницького району.

"З яких дві жінки з с. Соколівське, які наразі перебувають на госпіталізації в обласній лікарні, одна жінка з с. Володимирівка, яку виявили в обласному госпіталі й перевели на стаціонар до обласної лікарні. Медпрацівники обласного госпіталю: одна жінка з с. Підгайці, один чоловік із с. Підгайці та одна жінка з с. Северинки. Вони наразі перебувають на самоізоляції", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними Балоня, захворіли й троє жителів Долинського району: жінка з м. Долинська, яка перебуває на самоізоляції, чоловік із с. Новогригорівка і чоловік із с.Новосавицьке, яких лікують в Долинській ЦРЛ.

Він додав, що в обласному госпіталі виявили одну хвору на COVID-19 жінку з Олександрії, яку перевели до обласної лікарні.

Також у однієї жінки з с. Мар'ївка Компаніївського району, одного чоловіка з села Паліївка Маловисківського району та одного чоловіка з смт Вільшанка, які перебували в обласній лікарні, підтвердився COVID-19. Хворі продовжують залишатися на стаціонарному лікуванні в медзакладі.

Голова ОДА зазначив, що 23 особи мають легкий перебіг хвороби й перебувають вдома на самоізоляції.

За словами Балоня, серед госпіталізованих пацієнтів: 9 перебувають у важкому стані з причин, непов'язаних безпосередньо з COVID-19 (зокрема йдеться про серцево-судинні захворювання, політравми й кому), 17 пацієнтів - у середньому стані важкості, 4 пацієнта - у стані ближче до задовільного.