За словами Скороход, стан її дитини стабільний / фото УНІАН

Позафракційного народного депутата Анну Скороход та її дитину госпіталізовано, у обох підтверджено захворювання на COVID-19.

Читайте такожХворий на коронавірус нардеп Шахов повідомив, що його виписали з лікарні

"COVID-19 підтверджений у нас обох. Сьогодні здали додаткові аналізи", - розповіла Скороход в ефірі ТСН.

За словами Скороход, стан її дитини стабільний.

Щодо свого стану вона зазначила: "Продовжує підніматися (температура – УНІАН). Все повторюється, як було з самого початку: ломота в тілі, слабкість".

Як повідомляв УНІАН, 28 березня Скороход повідомила про інфікування коронавірусом.

Станом на 6 квітня народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив про підтверджений коронавірус у 8 його колег по парламенту, два з них вже одужали.

"На сьогодні за результатами епідеміологічних розслідувань випадків захворювання на COVID-19, у Верховній Раді України підтверджено випадки зазначеної хвороби у народних депутатів: Віталій Борт - "ОПЗЖ", Володимир Ватрас - "Слуга народу", Руслан Горбенко - "Слуга народу" (одужав), Ігор Кісільов - "ОПЗЖ", Олександр Лукашев - "ОПЗЖ", Сергій Рудик - позафракційний, Анна Скороход - позафракційна, Сергій Шахов - "Довіра" (одужав)", - йдеться в повідомленні.

Також за словами Качури, встановлено, що зі Скороход контактували Гео Лерос, Ігор Васильківський, Олександр Санченко, Ольга Саладуха (всі зі "Слуги народу"), Володимир В'ятрович, Ніна Южаніна і Ахтем Чийгоз (всі з "Європейської солідарності").

Читайте також: