Ілюстрація REUTERS

На Кіровоградщині лабораторно підтверджено 82 випадки захворювання на COVID-19.

Як у Facebook повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь, станом на 11:00 9 квітня 4 із 82 випадків - летальні.

Читайте такожКарантинні розваги: У Тернополі влаштували масову "балконну вечірку" (відео)

Відео дня

За його словами, помер 72-річний чоловік, який тривалий час перебував у Центральній міській лікарні в Кропивницькому з хворобою серця й був інфікований коронавірусом.

Також у приватній клініці від поліорганної недостатності померла 54-річна жінка. Посмертні результати ПЛР-тестування підтвердили її інфікування COVID-19.

Балонь розповів, що 50 осіб перебувають на госпіталізації, серед них: у середньому стані важкості - 39, у важкому стані - 7, у стані ближче до задовільного - 4.

Він уточнив, що серед інфікованих на Кіровоградщині є двоє вагітних жінок: з Кропивницького та з Долинського району. Обидві мають легкий перебіг хвороби й знаходяться вдома на самоізоляції.

Крім того, серед числа хворих - одна працівниця аптеки і 28 медиків: 6 медпрацівників з Кіровоградської обласної лікарні, 20 медпрацівників з Обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, один медпрацівник з приватної клініки та один медпрацівник онкодиспансеру.

Як повідомляв УНІАН, в Україні на коронавірусну інфекцію COVID-19 захворіло 1 892 людини. За добу було зафіксовано 224 нові випадки. 

Від початку пандемії 45 пацієнтів одужали, 57 випадків – смертельні.

Читайте також: