Найбільше патрулів буде у парках і скверах / УНІАН

Цими вихідними правоохоронці нестимуть посилену службу в Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, про це міський голова Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

"Задля контролю за дотриманням обмежень цими вихідними правоохоронці нестимуть посилену службу в столиці. Збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання у парках і скверах, у публічних місцях Києва. Тому ще раз звертаюсь: не нехтуйте правилами, не йдіть туди, де вас можуть оштрафувати", - сказав Кличко.

Відео дня

Читайте такожУ МВС спрогнозували, як і коли Україна буде "виходити" з карантину

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня уряд посилив карантинні заходи. Згідно з відповідною постановою, з 6 квітня до 24 квітня заборонено: перебування в громадських місцях без респіратора або захисної маски; переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих.

Також заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів; перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу; самовільно залишати місця обсервації.

8 квітня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів не планує найближчим часом відмовлятися від діючих карантинних заходів і швидше за все продовжить їх дію до травня, а за позитивної динаміки боротьби з коронавірусом розпочне «перезапускати» економіку.