Комендантських вихідних в Тернополі не буде / inform-ua.info

У Тернополі найближчими вихідними не будуть запроваджувати комендантську годину, однак регіон посилено патрулюватимуть правоохоронці.

Про це повідомила прес-служба міської ради Тернополя.

Під посиленою увагою поліції та муніципальної інспекції будуть вулиці міста, парки, дитячі та спортивні майданчики, а на в'їздах до міста водіям та пасажирам проводитимуть температурний скринінг.

Відео дня

У міськраді нагадали, що на час карантину заборонено виходити на вулицю без захисної маски чи респіратора, переміщатися у кількості більше двох осіб чи відвідувати місця відпочинку на природі, крім випадків вигулу домашніх тварин.

Читайте такожКомендантська година в Україні: коли вводиться і що заборонено

"Для громадян, які планують на ці вихідні здійснити виїзд на власному легковому автомобілі за межі міста для проведення весняно-польових робіт, важливо також дотримуватися карантинних обмежень. Зокрема, забороняється в’їзд у міста чи села, які визначені осередком COVID-19, а знаходитися в транспортному засобі можуть не більше двох осіб (більше двох у випадку, якщо усі пасажири - члени однієї сім’ї)", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше Тернопільщину розглядали як один з трьох регіонів, де можуть тимчасово запровадити комендантську годину. 

Читайте також: