Ілюстрація / REUTERS

На території Миколаївської області станом на 20:00 10 квітня немає підтверджених випадків коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

"Протягом дня за медичною допомогою звернулося 11 пацієнтів з підозрою на COVID-19, з них 3 осіб госпіталізовано до КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб". Іншим 8 особам призначене амбулаторне лікування в умовах самоізоляції. Наразі в інфекційному стаціонарі знаходиться 17 пацієнтів", - йдеться у повідомленні.

З початку року за медичною допомогою звернулися 118 осіб з підозрою на коронавірус, з них 77 було госпіталізовано, а 41 призначено амбулаторне лікування.

Читайте такожТести на коронавірус у Миколаєві проводили з порушеннями - голова СБУ області

"Лабораторно обстежено на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) 110 пацієнтів. В стадії обстеження 8 осіб. На сьогодні 81 обстежена особа має негативний результат, 29 проб у роботі. Також впродовж 07.04 - 09.04.2020 обстежено методом ПЛР 108 осіб з діагнозом "Пневмонія" будь-якої етіології та контактних осіб з підозрілими випадками та осіб, які прибули із-за кордону, з них 33 особи мають негативний результат, 75 проб в роботі", - зазначили в ОДА.

Як повідомляв УНІАН, Служба безпеки України перевіряє інформацію про можливу службову недбалість посадовців Миколаївської обласної держадміністрації щодо невжиття невідкладних заходів для забезпечення першочергових потреб регіону для протидії поширенню коронавірусної інфекції.

В Україні станом на ранок 10 квітня зафіксовано 2 тис. 203 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. У Миколаївській області не виявлено жодного випадку захворювання на COVID-19.

Читайте також: