REUTERS

Серед 48 киян, у яких діагностували коронавірус минулої доби, п’ятеро становлять медики.

Про це повідомив в Telegram-каналі міський голова Києва Віталій Кличко.

Читайте такожВ Україні більше немає областей, де не виявлено випадків коронавірусу – Ляшко

Відео дня

«Динаміка розповсюдження вірусу в столиці - тривожна. Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 48 людей. За добу, що минула, в столиці ще один випадок – на жаль, летальний. Загалом у Києві вже 396 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», - зазначив він.

«Серед киян, що захворіли за минулу добу – 5 медиків. До лікарень столиці госпіталізували 24 пацієнти. Інші - лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем медикiв», - додав мер.

Кличко уточнив, що минулої доби коронавірус підтверджено у 20 жінок віком від 21 до 82 років, а також у 24 чоловіків віком від 20 до 82 років, у трирічної дівчинки, 12-річного хлопчика, а також у дівчат 11 та 15 років.

«Серед киян, що захворіли за минулу добу – 5 медиків. До лікарень столиці госпіталізували 24 пацієнти. Інші - лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем медикiв», - уточнив Кличко.

Як повідомляв УНІАН, в Україні вже зареєстрували 2511 випадків інфікування COVID-19. Невдовзі у МОЗ повідомили ще про два випадки зараження у Миколаївській області.